Nieuws Limburg Frank Klaps krijgt nieuwe job bij CRH

Frank Klaps krijgt nieuwe job bij CRH

Frank Klaps krijgt nieuwe job bij CRH

Frank Klaps van het Neeroeterse betonbedrijf Klaps, dat hij destijds verkocht aan de Ierse CRH-groep (en zo Marlux-Klaps werd), is sinds kort een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij ruilde zijn job bij Stradus Aqua (dat ook tot CRH behoort) voor een functie bij VVM, een cement- en betonbedrijf uit Roeselare met een omzet van meer dan 50 miljoen euro. “Ik wordt er eindverantwoordelijke voor een aantal departementen, waaronder het commerciële en administratieve,” legt Frank Klaps uit. “Het is een familiebedrijf met ook vestigingen in Gent en Frankrijk. Een nieuwe uitdaging.”

Bij Stradus Aqua (dat nog steeds in Neeroeteren is gevestigd) gaat men op zoek naar 2 nieuwe directeurs, waarvan 1 job al intern zou ingevuld zijn. Jan Lauwers, die ook deel uitmaakte van het management bij Stradus Aqua, heeft inmiddels het bedrijf verlaten. Hij is aan de slag gegaan bij een leverancier, meer bepaald GEP, dat actief is in waterrecuperatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.