Nieuws Limburg Frigologix betrekt nieuw vrieshuis in Herk-de-Stad

Frigologix betrekt nieuw vrieshuis in Herk-de-Stad

Frigologix betrekt nieuw vrieshuis in Herk-de-Stad

Deze week zal de eerste pallet met diepvriesproducten arriveren in het nieuwe vrieshuis dat Frigologix in Herk-de-Stad heeft geopend. Het gaat om een complex met een opslagcapaciteit van maar liefst 8000 m2, goed voor 10.000 palletplaatsen.

Precies 20 jaar na de opening van de vestiging in Lommel, breidt Frigologix uit met een nieuwe locatie in Herk-de-Stad. Het warehouse bestaat uit 5 diepvriescellen, 3 productiecellen en 2 emballagefaciliteiten. Daarnaast is er veel kantoorruimte. De komende tijd wordt alles ingericht, zodat er dezelfde processen kunnen draaien als momenteel in Lommel.

In Herk-de-Stad zal Frigologix zowel verse als diepvriesproducten opslaan. Daarnaast zijn er faciliteiten om ‘value added logistics’ aan te bieden, zeg maar de optimalisatie van het logistieke proces voor klanten. In eerste instantie zullen er 4 nieuwe medewerkers aan de slag kunnen, met als doel het team snel uit te breiden naar 10 collega’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.