Nieuws Limburg Fruitboer biedt integraal gezonheidsconcept

Fruitboer biedt integraal gezonheidsconcept

Fruitboer biedt integraal gezonheidsconcept

Wat ooit begon als een fruitboerderij die een originele manier zocht om haar producten aan de man te brengen, is stilaan uitgegroeid tot een volledig concept rond gezondheid. Karel Paesmans van Fruitsnacks is intussen marktleider geworden in de periodieke levering van vers fruit aan bedrijven, maar wil nu nog een stapje verder gaan. “We willen een totale gezondheidsbeleving creëren voor bedrijven, en dit in de vorm van informatieve en interactieve workshops en teambuildingactiviteiten,” zegt Paesmans. “Op die manier willen we bedrijven en groepen de mogelijkheid geven om op een vernieuwende manier kennis te maken met de wondere wereld van fruit, gezondheid en Haspengouw.”

Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om met een groepje collega’s eerst een sessie van 1,5u te volgen over de nuttige voedingsstoffen in fruit en groenten, en vervolgens deel te nemen aan een interactieve kookworkshop om alles in de praktijk te brengen. Fruitsnacks schakelt daarbij onder meer Johan Engelen in, die in 2010 werd verkozen tot beste hobbykok van Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.