Fruittap van Fruitsnacks nu ook in 3 liter

De Haspengauwse onderneming Fruitsnacks, vooral bekend van de fruitmanden die op bedrijfskantoren kunnen geleverd worden, biedt voortaan ook fruitsap (100% natuurlijk en zonder bewaarmiddelen) aan in een verpakking van 3 liter. Die nieuwe verpakking - of Fruittap - komt er naast de bestaande verpakking van 5 liter. "Simpelweg vanwege de vraag van de klanten", zegt zaakvoerder Karel Paesmans van Fruitsnacks.

Naast de Fruittap, verpakt en levert Fruitsnacks verse fruitmanden aan bedrijven over heel België en Luxemburg. In die korte tijdspanne resulteerde dat nu in al bijna 1000 bedrijven en ongeveer 15.000 personeelsleden die wekelijks kunnen genieten van verse vitamientjes op het werk. De inhoud van de manden komt voornamelijk van de eigen Haspengouwse boomgaarden, maar wordt ook aangevuld met seizoensfruit (aardbeien, bessen, kersen, ...) of exotisch fruit.

Fruitsnacks bestaat sinds 2006 en is gelegen te midden van de Haspengouwse boomgaarden. Het fruit wordt geteeld op 40 ha op milieubewuste wijze. De firma zorgt verder ook voor de bewaring, uitsortering en verkoop. De fruitkorven worden geleverd over heel België en Luxemburg bij meer dan 500 bedrijven, die in totaal circa 15.000 personeelsleden omhelsen. In het hoogseizoen stelt Fruitsnacks ongeveer 50 mensen te werk.