Nieuws Limburg "Fruitteler is bedrijfsleider en ondernemer"

"Fruitteler is bedrijfsleider en ondernemer"

"Fruitteler is bedrijfsleider en ondernemer"

“De fruitteler is al lang geen landbouwer meer, maar een bedrijfsleider en ondernemer.” Aan het woord is Chris Groven, voorzitter van de vakbeurs Fructura, die volgend weekend plaatsvindt in de Grenslandhallen (Hasselt). “Net zoals in andere sectoren moeten wij investeringsplannen en nieuwigheden met elkaar en met leveranciers bespreken om competitief te kunnen blijven. Voor het modern fruitteeltbedrijf geldt evengoed de economische wetmatigheid dat stilstaan achteruitgaan betekent.” Vandaar dat Fructura groter wordt, en voor het eerst de tenten opslaat in de Grenslandhallen. Met ruim 100 standhouders uit vijf landen wordt dit een uitgelezen kans voor de fruittelers om de trein naar de toekomst niet te missen.

Tijdens de openingsceremonie zal Vlaams minister-president Kris Peeters de Fructura Award uitreiken voor de meest creatieve en innovatieve ontwikkeling binnen de fruitsector.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.