Nieuws Limburg Fun Group meest dynamische van Zonhoven

Fun Group meest dynamische van Zonhoven

Fun Group meest dynamische van Zonhoven

De Fun Group van Stefan Kerkhofs heeft de Drijfveer 2011 gewonnen. Met deze prijs bekroont de lokale Unizo-afdeling een KMO uit Zonhoven die zich het afgelopen jaar heeft doen opmerken qua bedrijvigheid. Dat geldt zeker voor Stefan Kerkhofs, die onder meer met zijn Dinner in the Sky zowat de hele wereld afreisde. Anderzijds oogste hij ook veel bijval door zijn afdeling voor benji-springen op een hoogtepunt af te breken. Ook in de licht afgeslankte versie blijft de Fun Group hyperactief. Zo participeert het bedrijf in To The Point Events, dat vaak grootschalige happenings op het getouw zet.

Het nieuwe Business Center van LB in Zonhoven.

Fun Group haalt het daarmee nipt van 2 andere sterke kandidaten, met name Aluzon en LB Computer Systems. Dat laatste bedrijf opende deze week een gloednieuw Business Center (zie foto links) op het industriepark Molenheide. Van hier uit worden ICT-producten en diensten aangeboden voor bedrijven en overheidsorganisaties. (Lees hele artikel hier).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.