Nieuws Limburg Fusie in Noord-Limburgse bank- en verzekeringswereld

Fusie in Noord-Limburgse bank- en verzekeringswereld

Fusie in Noord-Limburgse bank- en verzekeringswereld

Vanaf 1 januari 2018 neemt verzekeringsmakelaar en Fintro-agent Kantoor Van Hees in Lommel de sector (en naamgenoot) Berrens – Van Hees in Retie over. Het gefusioneerde bedrijf zal nadien nog 2 vestigingen aanhouden, in Lommel en Arendonk.

Kantoor Van Hees verhuisde nog maar recent naar een nieuwe zichtbare locatie aan de Ringweg, vlakbij het industrieterrein van Lommel. Samen met het filiaal in Arendonk zal dit voor de medewerkers van beide bank- en verzekeringskantoren de uitvalsbasis worden. Vanaf midden januari 2018 zal het kantoor in Retie de deuren sluiten. “Retie is te klein om groot te worden”, aldus Koen Berrens. “Om onze klanten een service en deskundigheid te blijven bieden, is groei noodzakelijk.”

Gelet op de familiale band tussen Koen en Frank zijn beide kantoren reeds zeer vertrouwd met elkaar. Samen zal Kantoor Van Hees weldra uit een team van 18 medewerkers bestaan. De overnemers, met name zaakvoerders Frank Van Hees en Roy Slenders, zijn (uiteraard) opgezet met de deal. “Groei is noodzakelijk om de veranderingen in de bank- en verzekeringswereld en de complexe wetgeving te kunnen managen”, aldus Frank Van Hees. “Daarnaast worden we door de overname nog meer verankerd in de regio Kempen – Limburg.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.