Nieuws Limburg Fusie van 5 KBC’s in Maasland

Fusie van 5 KBC’s in Maasland

Fusie van 5 KBC’s in Maasland

Vorige week werd het officieel: de fusie van 5 verzekeringsagentschappen van KBC in het Maasland. De naam van de nieuwe entiteit wordt DNM Verzekeringen, met Maaseik, Neeroeteren en Lanklaar als uitvalsbasis.

KBC Verzekeringen werkt met zelfstandige agenten voor de verzekeringsactiviteiten. Zo ook in het Maasland, waar Erik Verheyen, Johan Tyskens (kantoor Boes & Tyskens), Dirk Swinnen en Jeroen Grooten elk hun kantoor hebben. Al deze partners brengen hun activiteiten nu onder in één groot KBC-verzekeringsagentschap: DNM Verzekeringen.

“Het is een zeer groot fusieproject, aangezien DNM nu tot de 3 grootste kantoren van KBC Verzekeringen in Limburg zal behoren”, stellen de vennoten. “Aanleiding voor deze samenwerking is de stroomversnelling waarin de verzekeringswereld de laatste jaren is terecht gekomen. Daarnaast is de materie alsmaar complexer geworden. Om hier een gepast antwoord op te bieden, is het essentieel om een goede organisatie op te zetten voor de klant van vandaag, met aandacht voor specialisatie en kennis van zaken.”

DNM gaat van start met een team van 12 mensen, meer bepaald 8 medewerkers en 4 zelfstandige agenten. “Onze ambitie is dé referentie in het Maasland te zijn en verder te blijven groeien”, aldus nog de partners. Door de fusie gaat het nieuwe bedrijf in eerste instantie werken vanuit 3 van de 5 bestaande kantoren, zijnde Maaseik, Neeroeteren en Lanklaar.De kantoren van Rotem en Stokkem sluiten aan bij deze 3.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.