Nieuws Limburg Fusie van Limburgse accountancy-kantoren

Fusie van Limburgse accountancy-kantoren

Fusie van Limburgse accountancy-kantoren

Bellona Consulting en ACH, de accountancy-kantoren van respectievelijk Ben Vandebergh en Christophe Hermans slaan de handen in elkaar. Onder de nieuwe naam Abuna runnen ze voortaan in Hasselt samen een multidisciplinair kantoor met specialisatie in 3 kernsectoren: retail, interim en immobiliën.

ben vandebergh“Een accountant die met zijn hoofd in de boeken blijft zitten, dat kan echt niet meer vandaag,” vindt Ben Vandebergh (foto). “Een persoonlijke benadering van elke klant is nodig om een vertrouwensband te creëren die de garantie tot grotere successen vormt. Dit mentorschap trekken we door over de hele financiële lijn, van financieel management tot vermogensbeheer. Vertrouwen is dan ook de belangrijkste bouwsteen in onze aanpak.”

“We zijn daarbij niet alleen complementair, maar we koesteren ook dezelfde visie, die gestoeld is op een direct contact en maatwerk voor de klant,” vult Christophe Hermans aan. “En dat heeft de doorslag gegeven voor een nauwe samenwerking.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.