Nieuws Limburg Gaat JoJo Elektronica nationaal?

Gaat JoJo Elektronica nationaal?

Gaat JoJo Elektronica nationaal?

“Groei van 29 % in eerste kwartaal”

IMG_1657Er beweegt wat bij JoJo Elektronica in Opglabbeek. Alleen wil zaakvoerder Jo Janssen van de beveiligingsspecialist er nog niet veel over kwijt. “Verhuizen of nationaal gaan? Waarom zouden we? Hier in Opglabbeek zitten we al 25 jaar goed. Iedereen kent ons hier en in omstreken. Wij moeten echt niet buiten Limburg gaan. Toch zeker niet voor de groei. De laatste jaren steeg die jaarlijks met zo’n 10 tot 15%. Dit jaar ziet het er alvast heel veelbelovend uit. Het eerste kwartaal hebben we net afgesloten met een groei van maar liefst 29%. Bovendien zijn we Limburgers met hart en ziel en dat willen we blijven.”

JoJo blijft onze provincie trouw en niet alleen de stijgende cijfers vormen een argument. “Klanten buiten Limburg wonen te ver van ons af. Niet dat afstand een probleem vormt, maar dan kunnen we niet langer de service garanderen die we voorop stellen. We willen iemand altijd zo snel mogelijk helpen. Als we een panne moeten verhelpen aan een telefooncentrale in Kortrijk zijn we al snel een halve dag onderweg. Dat duurt te lang en in de file gaan staan, willen we nu ook weer niet. Neen, wij zitten hier goed.”

www.jojo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.