Nieuws Limburg Gaat Neerpeltenaar Galliano achterna bij Dior?

Gaat Neerpeltenaar Galliano achterna bij Dior?

Gaat Neerpeltenaar Galliano achterna bij Dior?

Mode-ontwerper Raf Simons (43), afkomstig uit Neerpelt, zal eind deze maand zijn laatste dag kloppen als creatief directeur bij het modehuis Jil Sander. Een job die hij al sinds 2005 doet. Hierme voedt Simons de speculaties dat hij in pole positie ligt om bij het Franse modehuis Dior de plaats van excentrieke John Galliano te gaan invullen. Een absolute topjob dus in de wereldwijde mode-industrie. Volgens experts zou de stijl van Raf Simons goed aansluiten bij wat Dior wil. Maar getalenteerd als hij is, heeft de Neerpeltenaar ook andere opties. Simons ontkent in een aantal media de geruchten over Dior.

Raf Simons woont en werkt vandaag vanuit Antwerpen, waar zijn carrière destijds begon als stagiair in het atelier van Walter Van Beirendonck. Naast zijn werk voor Jil Sander brengt hij ook voor tal van A-merken als Eastpak en Fred Perry nieuwe ontwerpen op de markt, en dit zowel in kledij, schoenen, brillen of bagage. Simons heeft ook twee flagship-stores in Osaka en Tokyo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.