Nieuws Limburg Gabo Bielen bouwt nieuwe garage in Zonhoven

Gabo Bielen bouwt nieuwe garage in Zonhoven

Gabo Bielen bouwt nieuwe garage in Zonhoven

Al voor de derde keer in meer dan dertig jaar ondergaat de Peugeot-garage Gabo Bielen een metamorfose. Volgens de nieuwe richtlijnen van het merk, wordt het bedrijfscomplex in Zonhoven helemaal vernieuwd en uitgebreid.

Stichter Marc Bielen is al 36 jaar actief in de branche. Aanvankelijk verkocht hij tweedehandsvoertuigen, om daarna over te schakelen naar het dealership van Peugeot (en ook Subaru en Daihatsu). Het familiebedrijf (want ook zijn echtgenote, broer en zus hebben altijd meegewerkt in de zaak), groeide doorheen de jaren gestaag. In 2003 werd het concept van Peugeot Blue Box gelanceerd. Daar werken nu 15 mensen.

Zoals dat gaat bij haast alle merken, wordt er regelmatig van concept veranderd. Alle dealers wereldwijd moeten zich dan schikken naar nieuwe richtlijnen om de uniformiteit te verzekeren. Dat maakt ook bij Gabo Bielen aanzienlijke investeringen noodzakelijk. Er wordt nu gestart met de bouw van een nieuwe garage, zodat het bedrijf klaar is voor de toekomst.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.