Nieuws Limburg Gaens gaat reizen maken

Gaens gaat reizen maken

Gaens gaat reizen maken

Het gekende reisbureau Alk Reizen bestaat niet meer. Of toch niet meer onder die naam, want Geert en Rik Gaens hebben hun zaak herdoopt tot Alk Reismakers. “Zo wordt de identiteit beter afgestemd op ons aanbod”, zeggen ze.

Sinds Valère Gaens en zijn echtgenote Mia in 1979 startten met Alk Reizen heeft de organisatie al een stevige reis afgelegd. Onder de vleugels van de huidige managers, Geert en Rik Gaens, kende Alk Reizen een verdere groei. Onder meer de culturele reizen en handelsmissies naar China werden echte specialiteiten van het reisbureau.

“De klant wil anno 2021 meer dan een standaard reispakket”, weet Geert Gaens (foto). “Zo richten we onze pijlen al een hele tijd op reizen op maat voor bedrijven, verenigingen, clubs en privépersonen. Dat is mensenwerk. Dat is maatwerk. Het gaat om een gepassioneerd en ervaren team van specialisten dat reizen maakt. Vandaar de nieuwe naam.”

Alk Reismakers koos ook meteen voor een volledige corporate rebranding, inclusief een nieuwe website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Genk
Genk

Stijn is rijp voor overname

Het Genkse bedrijf Euro-Serre krijgt een kersverse zaakvoeder. Stijn Lemmens neemt het bedrijf van zijn ouders Robby en Lisette over. Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.