Nieuws Limburg Garage Rutten wint Customer Satisfaction Award

Garage Rutten wint Customer Satisfaction Award

Garage Rutten wint Customer Satisfaction Award

Volvo Rutten uit Hechtel-Eksel heeft een mooie prijs in de vitrinekast mogen schuiven. Dirk Rutten en schoonzoon Roel Gijbels mochten onlangs de Customer Satisfaction Award in ontvangst nemen. “En dit jaar gaan we voor de wereldtitel”, aldus het ambitieuze duo.

De onderscheiding die Volvo Rutten te beurt viel, komt voort uit de tevredenheidsenquête die iedere klant van het merk moet invullen. “We zijn enorm fier op de uitstekende gemiddelde score voor ons bedrijf”, aldus Dirk Rutten. “Een bekroning voor de grote inspanningen die we al 40 jaar doen om onze klanten optimaal te bedienen. Wij geloven dat daar de sleutel tot het succes ligt.”

Volvo Rutten blijft zoeken naar verbeterpunten. “Dit jaar doen we opnieuw mee aan de tweejaarlijkse Vestio-competitie. Zeg maar het wereldkampioenschap voor Volvo-werkplaatsen. In 2018 kaapten we al op wereldniveau de zilveren medaille weg. In 2020 gaan we resoluut voor goud”, besluit de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

E-salon langs de grote schans

Een heus autosalon met alleen maar elektrische voertuigen. Dat is wat Corda Campus vrijdag organiseerde op de grote bezoekersparking. "We… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer