Nieuws Limburg Gecontesteerde solar-groep failliet verklaard

Gecontesteerde solar-groep failliet verklaard

Gecontesteerde solar-groep failliet verklaard

solar total De bedrijvengroep rond Nathalie Schouterden, zaakvoerder van onder meer Dynamic en S&P Construct in Hasselt, is door de rechtbank failliet verklaard. De voormalige Country Manager van SolarTotal (foto) werd er een jaar geleden nog van beschuldigd de klantengegevens van die voormalige werkgever doorgegeven te hebben aan een Nederlandse firma. Dit ondanks een akkoord tussen de curator van het toen failliet verklaarde SolarTotal (later SolarLiving genaamd) en de koper van het bestand, Soleco Technics uit Opglabbeek. Zij ontkende toen echter in alle toonaarden.

Met haar eigen bedrijven, die ook in de groene energie actief waren, ging het intussen ook steil bergaf. Aan de Kiewitstraat werden zopas S&P Construct, Dynamic en ACBE failliet verklaard. De zaakvoerders hadden zelf de boeken neergelegd. Schuldeisers kunnen zich tot 9 februari melden bij curator Dirk Van Coppenolle.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.