Nieuws Limburg Geelen, Martens of Vandendijk aan het feest?

Geelen, Martens of Vandendijk aan het feest?

Geelen, Martens of Vandendijk aan het feest?

Welke onderneming uit Kinrooi heeft zich het afgelopen jaar op een creatieve, originele of innovatieve manier in de kijker geplaatst? Dat is de inzet van een wedstrijd die vrijdag de UNI-K Award oplevert voor één van de genomineerden: Amerikaanse Stock Geelen, Bakkerij Martens of Serrebouw Vandendijk…

De verkiezing is een initiatief van Unizo Kinrooi. Het is nu de vierde keer dat een zelfstandige ondernemer uit de gemeente zich met de trofee eeuwige Kinrooise roem kan verschaffen. Voorgangers waren Afwerkingsbedrijf Baens (2015), Leo en Carine Henckens-Snijkers (2016) en Albert Royakkers (2017).

Aan die erelijst wordt tijdens een feestelijke avond (met Cynthia Reekmans én Domino…) één van de volgende kandidaten toegevoegd:

– Amerikaanse Stock Geelen is een doe-het-zelfzaak met gereedschap, ijzerwaren en andere benodigdheden. Het is één van de toonaangevende retailers van de gemeente. De zaakvoerders streven al jaren naar uitmuntendheid op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De jury is vol lof over de manier waarop traditie en moderniteit op een intelligente wijze gecombineerd worden.

– Bakkerij Martens is een familiezaak die in de wijde omgeving gekend is voor kwalitatieve producten als brood, patisserie en Limburgse vlaai. Het bedrijf heeft 30 jaar op de teller staan. De jury waardeert Bakkerij Martens voor de professionaliteit en vastberadenheid in een niet-evidente sector.

– Serrebouw Vandendijk tot slot, is een KMO die wordt gerund door Rudi Vandendijk. Het bedrijf maakt en plaatst diverse overkappingen, gaande van een klein terras tot professionele tuinbouwkassen. De jury neemt dit bedrijf er graag bij als lokale werkgever die ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Wie wordt het volgens u?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.