Nieuws Limburg Geert en Dirk duwen er nog een fabriek bij

Geert en Dirk duwen er nog een fabriek bij

Geert en Dirk duwen er nog een fabriek bij

Na een recente overname in Alken hebben de Zonhovense ondernemers Dirk Berden en Geert Helsen opnieuw een parel aan de kroon van hun Narviflex toegevoegd. In Nederland werd een gekende producent van metalen transportbanden ingelijfd, waardoor hun aanbod nu de volledige industrie dekt.

Narviflex Group heeft de hoofdzetel in Geel en wordt geleid door de Zonhovense ondernemers Geert
Helsen en Dirk Berden. De groep telt zo’n 10 vestigingen in België en Nederland, en is actief in transportbanden, rubber & plastics, industriële coatings en aandrijfcomponenten.

Als nieuwkomer verwelkomt Narviflex nu Esfo Transportbanden uit Enschede, een toonaangevende speler in de productie van transportbanden uit metalen gaas. Het zijn vooral voedingsbedrijven die deze types van oplossingen gebruiken om grondstoffen en producten binnen de fabrieksmuren te bewegen omdat ze door de extreme temperaturen van hete ovens en diepgevroren koeling kunnen gaan.

Voor Narviflex is deze specialisatie een ideale aanvulling op het uitgebreide gamma van transportbanden die de groep vandaag al heeft, met onder meer oplossingen uit kunststof en rubber, tandriemen, rollen en trommels.

“Alle medewerkers van Esfo Metaalgaasbanden blijven na de overname aan boord en zijn heel enthousiast over de ambitieuze plannen die we met het bedrijf hebben”, aldus Berden en Helsen. “In het investeringsplan voor de fabriek in Enschede is de modernisering van de gebouwen en de aankoop van extra machines voorzien. Er zullen ook extra collega’s worden aangeworven om de productie-capaciteit te verhogen en de doorlooptijd van de orders te verlagen”, besluit het Zonhovense duo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.