Nieuws Limburg Gegarandeerd meer leads en meer verkopen? Zo doe je dat!

Gegarandeerd meer leads en meer verkopen? Zo doe je dat!

Gegarandeerd meer leads en meer verkopen? Zo doe je dat!

Het aantrekken van nieuwe klanten en zo meer verkoop realiseren, blijft voor ondernemers de absolute prioriteit. Maar hoe slaag je daarin? Kingfisher marketing maakt voortaan gebruik van een tool die B2B-bezoekers op je website automatisch herkent zonder dat ze daarvoor eerst hun e-mailadres moeten achterlaten. In combinatie met enkele hands-on tips zijn de eerste stappen naar meer leads en meer verkoop meteen gezet.

De tool die Kingfisher marketing aanwendt, herkent bedrijven door het IP-adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Daarbij wordt relevante informatie verzameld om je verkoopgesprek tot in de puntjes voor te bereiden, helemaal op maat van je lead.

Ontdek hier meer informatie én de gratis proefversie.

Aan de slag met je leads

Zo’n tool is uiteraard slechts een stukje van de puzzel om van meer leads naar meer verkopen te gaan. Eénmaal je de leads hebt, is het daarom belangrijk om volgende stappen te doorlopen:

  1. Houd je leads centraal in je database bij en verzamel zo veel mogelijk informatie. Zo kan je vanuit die database enerzijds gerichte e-mails of andere communicatie uitsturen en anderzijds je salesteam zo gericht mogelijk hun verkoopgesprek laten voorbereiden.
  2. Breng het hele verkoopproces, van offertes en afspraken tot opvolging, vlot en overzichtelijk in kaart. En volg dit ook op. Je verkopen zullen een pak efficiënter verlopen en je zal geen enkele afspraak of opvolging meer missen.
  3. Een boodschap op maat verstuurd? Vergeet niet om die op te volgen. Het is ook al lang verleden tijd om één en dezelfde boodschap naar iedereen te versturen, wat al snel als spam aanvoelt. Toch willen mensen nog steeds e-mails of andere communicatie ontvangen, zolang de inhoud maar aantrekkelijk is en meerwaarde biedt voor hen.
  4. Automatiseer je marketing- en salesactiviteiten. Op die manier bespaar je aanzienlijk veel tijd doordat je minder manuele handelingen moet uitvoeren. Ook je kopzorgen slinken aanzienlijk, want het systeem denkt voor jou na.

“Deze vier stappen moeten uiteraard met elkaar verweven zijn. Zo worden alle informatie en activiteiten opgeslagen en opnieuw gebruikt voor gerichte acties. Volg je deze unieke aanpak, dan volgen de extra leads en verkopen vanzelf”, vertelt het team van experten bij Kingfisher marketing. “Geloof je ons niet? Test ons hier. Wij zijn er om ondersteuning te bieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.