Ontwerp zonder titel – 1

Gekend familiebedrijf start met klusjesdienst

Onder de koepel van HiGenius-groep (familie Vandeweyer & co) is zopas het klusjesbedrijf De Fixerij opgericht. De dienst gaat bedrijven ontzorgen om allerlei werkjes in en rond het gebouw aan te pakken. Trekker van het verhaal wordt Peter De Pooter.

Higenius Group is een verzameling van dienstverlenende bedrijven, die vooral in de schoonmaak en onderhoud actief zijn. "Onze mensen komen dus bij veel bedrijven over de vloer, en krijgen daar regelmatig de vraag of we ook handige harry's hebben die een kleine herstelling of ander werkje kunnen uitvoeren. Een dienst die we tot dusver niet in ons aanbod hadden", zegt Michiel Vandeweyer, CEO van Higenius Group.

Tot hij Peter De Pooter tegen het lijf liep, een ervaren klusjesman die wel graten zag in de opstart van een eigen onderneming. Samen hebben ze het concept van De Fixerij uitgedokterd en op poten gezet.

"We willen niet alleen een kwalitatief antwoord bieden op de vragen vanuit de bedrijfswereld, maar ook op korte termijn een afdoende oplossing garanderen", zegt Peter De Pooter. "Door snel en efficiënt de klussen te klaren, kunnen onze klanten zich volledig op hun core business concentreren."

Meer concreet biedt De Fixerij diensten als kleine herstellingen van infrastructuur, installatie en upgrades van elektrische installaties en machines, meubelmontage, renovatie-, schilder- en behangwerken en ook nog afbraak- en opruimwerken.

"Kortom, een totaalpakket. Via de website, e-mail of telefonisch kan een duidelijke offerte worden aangevraagd, en vlak na de goedkeuring springen wij in de bestelwagen om het probleem van de baan te helpen", besluiten Vandeweyer en De Pooter.