Nieuws Limburg Gekend ondernemersduo opent stijlvolle vergaderplek

Gekend ondernemersduo opent stijlvolle vergaderplek

Gekend ondernemersduo opent stijlvolle vergaderplek

Enkele weken geleden openden Goedele Dirkx (Expertisecentrum voor Groeimindset in Organisaties) en Koen Janssen (CEO van Itzu) de deuren van Radekheim, een unieke, ‘boutique’ vergaderlocatie, gelegen in Het Mooiste Dorp van Vlaanderen, Oud Rekem. “We hebben in onze meetingrooms de zakelijke klasse gecombineerd met huiselijke charme”, zo omschrijft het duo hun nieuwe project.

Drie meetingrooms, elk met hun eigen karakter: ze staan open voor een vergadering, teambuilding, training, productlancering of goed gesprek. “Radekheim is geen plek voor de vluchtige vergaderaar, wel voor iemand die geïnspireerd wil worden door de omgeving”, aldus Goedele en Koen. “We bevinden ons in Oud Rekem, één van de meest authentieke dorpskernen van de wijde omgeving. De rijke geschiedenis weerspiegelt zich in onze infrastructuur, gecombineerd met een hedendaags, design interieur en hoogtechnologische apparatuur.”

Radekheim (een naam met een knipoog naar Oud Rekem) bestaat uit een Board Room (tot 12 personen), een Polyvalente Room (tot 30 personen in theateropstelling) en Brainstorm Room (tot 5 personen). “Een zakelijke bijeenkomst mag best gemoedelijk zijn”, zegt Goedele, die als neuropsychologe zelf vaak op externe locaties trainingen geeft. “Zo voelt het niet als werken, maar als een verbindende dag. Met impact.”

“Nog een troef is de centrale ligging”, vult Koen aan. “Vlakbij Maastricht, Aken en Luik, en midden in de Limburgse trots. Makkelijk om met teams binnen en buiten Limburg af te spreken voor een inspirerende bijeenkomst.” Voor de catering werkt Radekheim trouwens samen partners in de nabije omgeving. “Zo steunen we ook het ondernemerschap in onze buurt”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Reacties

Bert V. 2022-12-02 09:14:39

Top idee! Ik kom zeker eens langs! Succes

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.