Nieuws Limburg Gekende horecazaak in Bilzen is enige faillissement

Gekende horecazaak in Bilzen is enige faillissement

Gekende horecazaak in Bilzen is enige faillissement

Ondanks de uitbreiding van de terrassen op de markt van Bilzen, gaat de gekende zaak ’t Forum (voorlopig) niet meer open. Een gevolg van het faillissement van de vennootschap Leo en Maike, wat vroeger de naam van de brasserie was.

Intussen was met Davy en Silvie de tweede generatie van uitbaters actief. “Corona heeft ons de das omgedaan”, aldus Davy. “De zaak heropenen zou niet meer rendabel zijn. Het doet ons alleen nog maar meer pijn. Met al hun nieuwe wetten en regels, zoals de helft minder tafels. De regering en onze huisbaas hebben er nog een schepje bovenop gedaan. Zo komt er een einde aan ’t Forum. We danken al onze klanten, beste vrienden en personeel voor de mooie jaren.”

Leo en Maike was de enige onderneming die dinsdag door de rechter in Tongeren failliet werd verklaard. Vanbergen is aangesteld als curator. De schuldvorderingen moeten ingediend worden voor 16 juli.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer