Nieuws Limburg Gekende meubelzaak op grens wint Voka Award

Gekende meubelzaak op grens wint Voka Award

Gekende meubelzaak op grens wint Voka Award

Odrada Interieur, gelegen op de Limburgse grens in Balen, is uitgeroepen tot winnaar van de LON Award 2015. Dit is de prijs voor lokaal ondernemerschap van Voka in de regio Kempen Oost. Als laureaat mag Odrada nu meedingen naar de Prijs Ondernemen 2015.

Odrada Kempen“Sinds enkele jaren is bij Odrada Interieur de derde generatie aan zet,” zegt Sam Daems, voorzitter van Voka Kempen Oost. “Het bedrijf blijft ondanks de grootte, de aangename sfeer van een familiale onderneming uitstralen. Odrada is een modern bedrijf dat oog heeft voor strategie, innovatie en marketing.”

“We zijn echt blij verrast door dit nieuws,” zegt zaakvoerder Jo Van Hove. “Deze award is een erkenning voor al onze inzet en het werk door de jaren heen. En een pluim voor iedereen actief in ons bedrijf, want een zaak zoals de onze kan je alleen uitbouwen met goed team en met dank aan onze trouwe klanten. Als je dan door deze erkenning – gegeven door collega-ondernemers – merkt dat die inspanningen gewaardeerd worden, dan doet dat echt deugd. En natuurlijk hopen we dat het hier niet stopt. We gaan voluit voor de Prijs Ondernemen en zullen ons uiterste best doen om de professionele jury te overtuigen van de kracht van ons bedrijf.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.