Nieuws Limburg Gekende projectontwikkelaars bundelen de krachten

Gekende projectontwikkelaars bundelen de krachten

Gekende projectontwikkelaars bundelen de krachten

Na meer dan 15 jaar succesvol samen te werken, bundelen Steven Jansen van Jansen Development en Mark Nelis van Compass Projectontwikkeling de krachten. Met hun nieuw merk VIVO2 Development willen ze bouwprojecten realiseren die klanten de ademruimte bieden om te genieten.

De Limburgse vastgoedontwikkelaars Steven Jansen en Mark Nelis hebben de afgelopen jaren vaak en intens amengewerkt. De beslissing om een duurzame
samenwerking aan te gaan onder de naam VIVO2, kwam dus niet als een verrassing. Mark Nelis: “We hadden met Jansen Development en Compass Projectontwikkeling al twee gevestigde Limburgse waarden in de projectontwikkeling. Door de krachten en verschillende expertises van al onze medewerkers te bundelen, creëren we met VIVO2 een nóg sterker merk dat klaar is voor de toekomst.”

Een niet toevallig gekozen naam. “Bij VIVO2 draait alles rond zuurstof”, verklaart Steven Jansen. “De naam is dan ook een samentrekking van vivo, Esperanto voor ‘leven’ en O2, het chemische element van zuurstof. De symboliek hierachter is dat wij willen ontwikkelen voor een wereld waarin we niet met ingehouden adem leven op kruissnelheid. We willen een wereld creëren vol zuurstof, die óns tempo bijhoudt in plaats van omgekeerd. Een wereld die evolueert van overlevingsmodus naar genietmodus. Waar er ademruimte is om te leven, te wonen en te werken in een inspirerende en groene omgeving.”

De kantoren in Zonhoven, Peer en Hasselt blijven behouden. Voor de bestaande klanten verandert er dan ook niets. VIVO2 Development werkt door aan de gebundelde orderportefeuille. “Momenteel hebben we nieuwe projecten voor samen zo’n 43.000 m² in ontwikkeling”, aldus nog Steven en Mark. “Daarnaast zitten er nog heel wat andere veelbelovende projecten in de pipeline, die we -zoals altijd- op een ethisch correcte manier en met respect voor duurzaamheid zullen opleveren”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.