Nieuws Limburg Geldschieters Limburgs haargroeimiddel opgelicht

Geldschieters Limburgs haargroeimiddel opgelicht

Geldschieters Limburgs haargroeimiddel opgelicht

De rechtbank van Tongeren heeft 2 ‘ondernemers’ uit Dilsen-Stokkem en Lanaken opgeroepen om zich te verantwoorden voor oplichting met een haargroeimiddel. De twee hadden een eigen keukenbrouwsel gemaakt, dat ze verkochten als een revolutionair product. Ze zouden vervolgens een grote wetenschappelijke studie laten uitvoeren, die het positieve effect moest bewijzen en zou zorgen voor de internationale doorbraak.

kaalhoofdigBij diverse goedgelovige investeerders werd maar liefst 1,3 miljoen euro opgehaald om het studiewerk en de massaproductie van het haargroeimiddel te helpen betalen. Daar kwam echter niets van in huis, want de centen verdwenen met de zuiderzon (naar Spanje). Het parket vordert nu celstraffen van 20 en 40 maanden tegen de Limburgers. De uitspraak volgt op 18 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.