Nieuws Limburg Gemini laat klanten zelf juwelier spelen

Gemini laat klanten zelf juwelier spelen

Gemini laat klanten zelf juwelier spelen

Gemini, het merk van herenarmbanden uit de koker van Rob en Marc Beenders, heeft een nieuw concept gelanceerd. Klanten die dat willen kunnen voortaan immers ook zelf hun Gemini samenstellen. Met een tool op de website wordt het mogelijk een eigen armband te ontwerpen (Create your Own). Het model, het aantal parels, de kleuren,… alles is aanpasbaar naargelang de eigen smaak. De productie zelf gebeurt nog steeds in de sociale werkplaats vzw De Basis in Hasselt. Van daar uit wordt het unieke sierraad dan naar de klant verstuurd.

gemini beendersUiteraard zijn er ook de standaard-collecties, die de tweeling Beenders zelf hebben ontworpen. Die worden verdeeld via de betere juweliers- en kledingzaken. “En dat netwerk breidt steeds verder uit,” zegt Rob Beenders. “Na de ons omringende landen zitten de gesprekken met Spanje nu in een eindfase en tonen ook verdere bestemmingen concrete interesse. We zien de toekomst dus veelbelovend tegemoet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.