Nieuws Limburg Gemini legt 300ste verkooppunt vast

Gemini legt 300ste verkooppunt vast

Gemini legt 300ste verkooppunt vast

Gemini, het merk van armbanden dat de tweelingbroers Rob en Marc Beenders zowat anderhalf jaar geleden lanceerden, groeit als kool. Zopas werd in Engeland het 300ste verkooppunt vastgelegd. Het is meteen de eerste keer dat Gemini de Noordzee oversteekt. Naast Engeland zitten er nog een aantal nieuwe landen in de pijplijn, meer bepaald Kroatië, Slovenië en Servië.

gemini beendersRob en Marc Beenders laten de armbandjes nog altijd in Hasselt produceren bij sociale werkplaats VZW Basis. Daar zijn een 10-tal medewerkers dagelijks gepassioneerd in de weer om elk stuk te fabriceren. “Voor ons betekent deze samenwerking enorm veel en geeft het elk armbandje een grote meerwaarde,” zegt Rob Beenders. Het team van Gemini werd recent tevens uitgebreid met een commerciële medewerker.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.