Nieuws Limburg General Manager van Center Parcs plots overleden

General Manager van Center Parcs plots overleden

General Manager van Center Parcs plots overleden

Jos Kruiter, General Manager van het vakantiepark De Vossemeren in Lommel, is zaterdag plots overleden. Hij was amper 42 jaar. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Het was in 2020 dat Jos Kruiter vanuit de vestiging Erperheide in Peer doorschoof naar het algemene management van Vossemeren in Lommel. Hij volgde er Frank van Ouytsel op, die aan het roer ging staan van het nieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.

Kruiter was in Lommel net gestart met de uitvoering van een lijvig investeringsprogramma, waarbij 37 miljoen euro was vrijgemaakt voor de vernieuwing van de 650 cottages, het tropisch zwembad en het hotel met 60 kamers.

Maar vorige week maandag is de General Manager naar huis gegaan omdat hij ziek was. De situatie is nadien verergerd, wat dus zaterdag tot zijn overlijden heeft geleid. Het hele bedrijf is zwaar aangeslagen en verleent nu de volle steun aan de familie en nabestaanden. Het tragische verhaal staat vrijdag in Het Belang van Limburg, of is online te lezen via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.