Nieuws Limburg Genkenaar gekozen als Manager van het Jaar

Genkenaar gekozen als Manager van het Jaar

Genkenaar gekozen als Manager van het Jaar

KBC-topman Johan Thijs is verkozen tot Manager van het Jaar 2018, één van de meest prestigieuze prijzen voor individuele bedrijfsleiders in ons land. De 53-jarige Genkenaar maakt al vele jaren internationaal furore als top-CEO en ziet dat nu vertaald naar een onderscheiding in eigen land.

De jury, samengesteld uit oudwinnaars, Captains of Industry, onafhankelijke specialisten en redacteurs van het organiserende vakblad Trends, kende de trofee voor de 34ste keer toe aan een bedrijfsleider die een waardevolle bijdrage aan de Vlaamse economie geleverd heeft. Johan Thijs werd woensdagavond tijdens een gala in Brussels Expo door premier Michel uitgeroepen tot winnaar.

Thijs (53) staat al vele jaren in de wereldtop van CEO’s die wordt samengesteld door het managementblad Harvard Business Review. Met zijn achtste plaats in 2018 liet hij bekende CEO’s zoals Carlos Brito (AB InBev, plaats 33), Jamie Dimon (JP Morgan, 22), Robert Iger (Disney, 32) en Satya Nadella (Microsoft, 46) achter zich.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Kopje-onder door de btw…

"Studies voorspelden het, en het wordt nu ook realiteit: de coronacrisis is een liquiditeitscrisis geworden. Voor de ondernemingen die in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.