Nieuws Limburg Genker Plantencentrum bij 9 besten van Vlaanderen

Genker Plantencentrum bij 9 besten van Vlaanderen

Genker Plantencentrum bij 9 besten van Vlaanderen

Op 24 september zullen we weten wie wordt verkozen tot Tuincentrum van het Jaar. Eén van de kanshebbers is alvast het Genker Plantencentrum, dat uit tientallen inzendingen werd geselecteerd bij de 9 genomineerden. Om hier toe te komen hebben 8 professionele juryleden alle tuin- en plantencentra in Vlaanderen grondig gescreend. Basis voor de finale selectie zijn diverse criteria zoals klantgerichtheid, productpresentatie en kwaliteitszorg, alsook instore en externe communicatie. Een anonieme mystery shopper keek bovendien naar de wijze waarop het bedrijf omgaat met de klant.

Het Genker Plantencentrum van zaakvoerder Bart Hiemeleers, kwam als enige Limburgse finalist uit de bus. De prijsuitreiking zal deel uitmaken van de Green Expo, die in september in Gent wordt georganiseerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.