Nieuws Limburg Genks assemblagebedrijf boekt mooie winst

Genks assemblagebedrijf boekt mooie winst

Genks assemblagebedrijf boekt mooie winst

Het beursgenoteerde technologiebedrijf Connect Group van Huub Baren en Luc Switten heeft over het derde kwartaal van 2011 een nettowinst geboekt van 821.000 euro. Een jaar geleden was dit ‘maar’ 150.000 euro. Volgens de directie is dat een gevolg van verdere besparingen en efficiëntieverhoging. Het orderboekje is in Q3 een beetje teruggelopen (70,7 miljoen), maar dat is normaal aangezien in de periode daarvoor de bestellingen nagenoeg niet bij te houden waren. Connect Group assembleert elektronica-onderdelen, en die waren in 2010 erg schaars geworden. Vandaar dat vele technologiebedrijven hun stocks wilden aanvullen en grote orders plaatsten bij hun leveranciers.

“Rekening houdend met de vakantieperiode is de omzet van het derde kwartaal naar verwachting,” aldus de bedrijfstop in een korte persmededeling.

Luc Switten

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.