Nieuws Limburg Genks bedrijf gaat spiderman-sokken verdelen

Genks bedrijf gaat spiderman-sokken verdelen

Genks bedrijf gaat spiderman-sokken verdelen

Global Impact, marktleider in de distributie van sokken in de Benelux, heeft het Tsjechische bedrijf Cartoon Media overgenomen. “We merken dat sokken en onderkleding met de afbeelding van populaire figuren veel succes hebben bij de jeugd,” zegt Kim Hendrikx van het Genkse Global Impact. “Zo zijn wij licentiehouder van enkele bekende merken als Studio 100 en Walt Disney. Om verder te groeien hebben we in Praag het bedrijf Cartoon Media gekocht, dat de rechten bezit op figuren als Spiderman en Looney Tunes. Zij waren ook al actief in de distributie van sokken en andere spullen met die logo’s, wat het voor ons extra interessant maakte.”

Een volledig verhaal van dit mooie groeibedrijf Global Impact kan u maandag lezen in Het Belang van Limburg en op deze website onder de rubriek Gazellesprong.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.