Nieuws Limburg Genks bedrijf in finale van grootste Europese wedstrijd

Genks bedrijf in finale van grootste Europese wedstrijd

Genks bedrijf in finale van grootste Europese wedstrijd

Maar liefst 33.000 bedrijven hebben zich ingeschreven voor de European Business Awards. Daar zijn door de jury nu 110 finalisten uit gekozen, die verdeeld worden over een aantal categorieën. AR Metallizing uit Genk, producent van glimmende etiketten en karton voor bierflesjes en andere verpakkingen, is samen met 9 andere bedrijven bekroond met de Ruban d’Honneur in de categorie Milieu en Duurzaamheid. Criteria als innovatie, duurzaamheid, ethiek en succes waren bepalend voor deze onderscheiding.

AR Metallizing dankt zijn uitverkiezing aan het product SilberBoard, een hoogwaardig, glanzend en volledig composteerbaar verpakkingskarton dat ter vervanging van plastic kan gebruikt worden. “Door ons product te gebruiken kunnen klanten het vertrouwde uitzicht van hun verpakking behouden, en tegelijk hun ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen”, zegt Bart Devos, CEO van AR Metallizing. “Het zijn stuk voor stuk A-merken die de aandacht voor milieu hoog in het vaandel dragen.”

Het Genkse bedrijf, dat tot de Japanse, beursgenoteerde multinational Nissha behoort, is enorm trots op de Ruban d’Honneur. “Dit succes in de European Business Awards is een teamprestatie van elke medewerker van AR Metallizing”, aldus nog Bart Devos.

Op 6 maart wordt bekendgemaakt wie van de 10 finalisten per categorie met de hoofdprijs aan de haal gaat. Daarnaast is er ook telkens een publieksprijs. Wie de Genkse collega’s wil steunen, kan een stem uitbrengen via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.