Genks bedrijf is HR Tech Company of the Year

Toeval is het natuurlijk niet als je voor de derde keer dezelfde, nationale onderscheiding binnenhaalt... Toch blijft het een fenomenale prestatie van het Genkse MobieTrain om opnieuw te zijn verkozen tot HR Tech Company of the Year.

Het was op de uitreiking van de HR Excellence Awards 2023 dat MobieTrain werd bekroond als HR Tech Company of the Year. Niet dat CEO Guy Van Neck van zijn stoel viel, want MobieTrain, maker van een app om trainingen te volgen, won deze award al in 2019 en 2022.

“Het is wel zo dat we in 2022 opnieuw sterk zijn gegroeid, met de opening van een kantoor in Milaan en de aanwerving van dertig extra medewerkers", stelt Van Neck. "Dat maakt dat we nu zeventig MobieTrainers sterk zijn, verspreid over zes landen. We hebben onze grootste kapitaalronde tot dusver achter de rug, die ons toeliet om nieuwe landen op te starten en MobieTrain internationaal op de kaart te zetten. Om onze Europese ambities te realiseren, mikken we nu volop op de training van medewerkers in sectoren als retail en hospitality. Een strategie die haar vruchten afwerpt. Dat we deze HR-award binnenhalen bevestigt onze marktstrategie. Wederom een geweldige bekroning voor het werk van onze medewerkers!”, aldus nog Guy Van Neck apetrots.

Het winnende project voerde MobieTrain uit voor retailbedrijf Duror Fashion Group (o.a. Terre Bleue), waar aan de hand van de Limburgse technologie werd getracht om de teams van alle boetieks in Vlaanderen, efficiënter met elkaar te laten communiceren. Elke opleiding, die in het verleden ter plekke werd gehouden en veel organisatie en kosten vergde, kreeg via MobieTrain een totaal nieuwe dynamiek en output. Mission complete, voor het Genkse softwarehuis.