Nieuws Limburg Genks duo verleidt dames met Pink Pizza

Genks duo verleidt dames met Pink Pizza

Foto: Luc Daelemans.

Genks duo verleidt dames met Pink Pizza

Voormalig kickbokser Atif Tanriseven en serial entrepreneur Dogan Ercan gaan samen in Genk een nieuw Italiaans restaurant openen. De naam Pink Pizza is het gevolg van een fantasietje op de kaart: een roze pizza, een roze pasta en een roze dessertje. “We willen vooral de vrouwen aanspreken, want zij geven graag geld uit aan leuke producten in een leuk kader”, zeggen Atif en Dogan.

De ring instappen en de confrontatie aangaan. Lange tijd was dat dagelijkse kost voor voormalig topkickbokser Atif Tanriseven. Nu gaat hij een heel andere confrontatie aan, want samen met Dogan Ercan maakt hij zijn intrede in de horecasector. In Genk opent het duo binnen enkele weken Pink Pizza. Blikvanger op de kaart? Roze pizza en pasta…

“Het initiële idee was om een kleine zaak op te richten, gericht op pizza’s”, vertelt Atif. “Ik ging hiervoor op zoek naar een ervaren partner in de horecawereld die ook financieel een bijdrage kon bieden. Zo kwam ik terecht bij Dogan, die al heel wat referenties als ondernemer kan voorleggen, met onder meer restaurant The Burgery in Genk, een brasserie in Lanaken, de online kledinglijn Dèscy en 7 escaperooms in België. Dogan was meteen enthousiast over mijn concept, maar door erover na te denken, werd het steeds groter en groter.”

De zakenpartners geloven sterk in elkaar. “In Atif heb ik direct vuur en leiderschap gezien”, stelt Dogan. “Het is een persoon die er duidelijk voor wil gaan, en daar zet ik graag mijn schouders onder. We hebben allebei wel wat research naar elkaar gedaan, en dat moet als je met elkaar in zee denkt te gaan. Ik voelde al snel dat het goed zat.”

Maanden later wordt dat bevestigd, zegt Atif: “Het traject dat we tot nu toe hebben afgelegd, is er eentje van wederzijds vertrouwen geweest. We kennen een goede wisselwerking en dat is essentieel als je met iemand een zaak wil opstarten.”

Pink Pizza legt de focus op pizza’s, pasta’s en salades. Gasten kunnen in het restaurant eten (als dat opnieuw mogelijk wordt), en kunnen of afhalen of kiezen voor thuislevering. Daarnaast zal er ook ontbijt geserveerd worden en wordt een extra ruimte verhuurd voor feestjes. Met dit concept willen Atif en Dogan vooral vrouwen aanspreken. “Zij houden van gezelligheid in een leuk kader”, klinkt het. “Onze kaart bevat dan ook uit een tiental ‘speciallekes’. Daarbij ook een roze pizza, roze pasta en roze dessertjes… We trekken de lijn van onze naam Pink Pizza ook door in de look en feel, onder meer met een roze bezorgtaxi. En het loont zeker de moeite om ons discotoilet eens te bezoeken!”

Het duo is ambitieus: “We willen in de eerste plaats natuurlijk sterk uit de startblokken schieten. Het concept dat we samen hebben uitgedokterd, daar geloven we enorm in. We voelen ook aan dat Genk op zoek is naar iets nieuws. Dit verhaal zien we bovendien groots. Op termijn hopen we om ook op andere plaatsen een Pink Pizza te openen.”

(Thanks to: Ingrid Nenczl, Unizo Limburg)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama's Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Het gaat om… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.