Nieuws Limburg Genks marketingbureau gaat fusie aan

Genks marketingbureau gaat fusie aan

Genks marketingbureau gaat fusie aan

AF, het marketingbureau van Ann Flipkens, gaat in zee met Unikoo, een bedrijf dat diverse ondersteunende diensten voor kmo’s aanbiedt. De nieuwe entiteit vestigt zich in Genk.

Unikoo is een Antwerpse onderneming die sinds 2017 diensten aanbiedt zoals administratieve ondersteuning, marketing, grafisch ontwerp en recruitment. Het bedrijf maakt nu de overstap naar Limburg door de fusie met AF, het bureau van Ann Flipkens. Beide entiteiten vloeien in elkaar over, waardoor AF het aanbod uitbreidt en Unikoo de geografische range verbreedt.

“Onder de vleugels van Unikoo kan ik op grotere schaal ondernemen én ook mijn eigen klanten ondersteuning bieden op andere gebieden dan marketing”, zegt Ann Flipkens. “En dat met dezelfde spontaniteit en toegankelijkheid die onze beide bedrijven zo hoog in het vaandel dragen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Erik V. 2021-10-08 07:58:08

Proficiat Ann en veel succes samen!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.