Nieuws Limburg Genkse bedrijfsleider investeert 3,5 miljoen

Genkse bedrijfsleider investeert 3,5 miljoen

Genkse bedrijfsleider investeert 3,5 miljoen

Kent u Hugues Maes nog? De Genkenaar die in een vorig leven onder meer exportmanager was bij Konings-Trudo en commercieel directeur bij Breva, is sinds 2007 actief bij SMC Pneumatics in Wommelgem. Deze wereldmarktleider in pneumatiek, kondigt aan dat het Europese distributiecentrum fors zal uitgebreid worden. De Japanse multinational heeft er een investering van 3,5 miljoen euro voor veil.

(Foto: Emy Elleboog)

SMC heeft in Wommelgem zo’n 30.000 producten opgeslagen. Het distributiecentrum wordt voor de betere verdeling hiervan met 4.600 vierkante meter uitgebreid, tot een totale oppervlakte van 23.600 vierkante meter. Om goede mensen aan te trekken die kennis hebben van de pneumatiek, investeerde SMC in eigen opleidingscentra, waaronder dat van de Katholieke Hogeschool Limburg (KHLim) in Diepenbeek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.