Nieuws Limburg Genkse grafkelders ingelijfd door Stradus

Genkse grafkelders ingelijfd door Stradus

Genkse grafkelders ingelijfd door Stradus

Het Genkse bedrijf Venta, gespecialiseerd in columbaria, urnenkelders en grafkelders, wordt overgenomen door Stradus Infra uit Heusden-Zolder. Daarmee gaat de onderneming van gedelegeerd bestuurder Alexander Vanden Broeck deel uitmaken van een groter geheel, dat nu een totaalpakket aanbiedt voor de inrichting van begraafplaatsen. Ook de bestratings- en andere maatwerktoepassingen uit beton, zullen mee aangeboden worden. Alexander Vanden Broeck blijft actief tot 31 december 2015 en zal Yves De Neve de komende maanden begeleiden met het oog op een vlotte introductie en overdracht van lopende dossiers.

1-monuo-klHet samenvloeien van deze activiteiten heeft tevens tot gevolg dat er een nieuwe merknaam geïntroduceerd wordt. Monuo Funeral Systems zal deze afdeling van Stradus Infra voortaan gaan heten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.