Nieuws Limburg Genkse haalt PR-bureau naar hometown

Genkse haalt PR-bureau naar hometown

Genkse haalt PR-bureau naar hometown

Marnix and Ally, zo heet het ‘PR & Creative Agency’ van de Genkse An-Katrien Dullers. Omdat het bureau echter in Antwerpen is gevestigd, opent ze nu een tweede uitvalsbasis op C-Mine in Genk. Daar krijgt ze versterking van Katherina Kitsinis (Ontrend Agency), die de tak voor merkstrategie verder gaat uitbouwen.

An-Katrien Dullers is een Genkse, die in 2018 met haar gezin terug naar Limburg verhuisde om van daar dagelijks te pendelen naar Marnix and Ally, het pr-bureau dat ze 7 jaar geleden oprichtte in Antwerpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in communicatie voor de sectoren mode, design en lifestyle.

“Omdat we steeds meer Limburgse klanten over de vloer krijgen, is het veel praktischer om met hen in Genk af te spreken”, vertelt ze. “We zien bovendien de vraag naar strategische merkpositionering toenemen, en daarvoor hebben we een sterk partnership met Katherina Kitsinis van Ontrend Agency, ook in Genk gevestigd. Vandaar dat we beslist hebben om bij C-Mine Crib een tweede vestiging op te richten en samen het aanbod uit te breiden en te versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.