Nieuws Limburg Genkse houtfabriek gelauwerd als beste leverancier

Genkse houtfabriek gelauwerd als beste leverancier

Genkse houtfabriek gelauwerd als beste leverancier

De Duitse organisatie Eurobaustoff heeft Norbord zopas uitgeroepen tot Best Supplier 2017. Volgens de Genkse bedrijfsleiding geniet de onderscheiding grote weerklank in heel Europa en houdt ze een aanzienlijke commerciële meerwaarde in.

“De toekenning van deze award bevestigt niet alleen wij qua volume en omzet op vlak van OSB-platen de marktleider zijn”, zegt Guido Kuypers, sitemanager bij Norbord Genk. “We worden tevens gekozen als voorkeurleverancier binnen de hele bouwplaatsector, en dat is niet niks.”

De jury van deze award kijkt in de eerste plaats naar de kwaliteit van het product, maar ook naar de orderverwerking en logistiek, de persoonlijke aanpak van levering en zelfs naar de handling van claims.

“Door de volledigheid van de beoordeling, geniet deze awards van Eurobaustoff een grote weerklank in Europa”, aldus nog Guido Kuypers. “Het is dan ook een belangrijke erkenning voor ons hele team.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.