Genkse tool voor e-mailings klaar voor wereldmarkt

Flexmail, het bedrijf voor e-mailmarketing van Jacqueline Mahieux uit Genk, heeft een revolutionaire tool ontwikkeld waarmee het aanmaken van elektronische nieuwsbrieven en andere e-mailings kinderspel wordt. Flexmail maakt zich sterk hiermee technologie in handen te hebben die zowel binnen als buiten Europa de markt kan veroveren.

"Smart Builder is de naam van onze nieuwe toepassing, waarmee de gebruiker een e-mailbericht kan bouwen door afbeeldingen en tekstblokken eenvoudig te knippen en te plakken," vertelt Jacqueline Mahieux. "Alle toeters en bellen kunnen eenvoudig uit een menu worden gekozen. Wie het niet gezien heeft zal denken dat er zo wel meerdere systemen bestaan. Maar wie eens met Smart Builder heeft gewerkt, zal moeten erkennen dat er allicht nergens in Europa zo'n eenvoudig en tegelijk geavanceerd systeem bestaat." De mailing zal zich bijvoorbeeld aanpassen aan het toestel waarmee de mailing gelezen wordt: een iPad, laptop, smartphone, etc.

De ambities van Flexmail zijn dan ook hoog. "Zonder vals bescheiden te willen zijn, menen we dat dit product alle mogelijkheden heeft om internationaal door te breken," aldus nog de Managing Partner. "Iedereen gebruikt tegenwoordig e-mail als efficiënt communicatiekanaal. Vandaar dat we sterk in de potentie hiervan geloven."