Nieuws Limburg Genkse vloerleggers in West-Vlaamse handen

Genkse vloerleggers in West-Vlaamse handen

Genkse vloerleggers in West-Vlaamse handen

Excellent Gietvloeren, vorig jaar nog herdoopt tot Hilo Floors, is overgenomen. De nieuwe eigenaar is Liquidfloors, een sectorgenoot met hoofdkantoor in Kortrijk. Andy Cochet, die samen met Björn Saro de zaak runde, blijft aan boord en gaat samen met Koen Vleugels de Limburgse markt bedienen voor Liquidfloors.

Excellent Gietvloeren bestaat al zo’n 10 jaar. Het bedrijf is gevestigd in Genk. Zaakvoerders Björn Saro en Andy Cochet wisten met hun klimaatvriendelijke en biologische gietvloeren op korte termijn een mooie positie op de markt in te nemen. Vorig jaar in april herdoopten ze het bedrijf nog tot Hilo Floors, al bleef de oude naam gangbaar in zakelijke kringen.

Het bedrijf was de afgelopen 5 jaar een concullega van Liquidfloors, dat zich ook op de Limburgse markt had gestort. De wederzijdse appreciatie voor elkaars werk, leidt nu tot een fusie, waarbij Excellent opgaat in de West-Vlaamse collega’s.

Voormalig vennoot Andy Cochet blijft aan boord als verkoopsverantwoordelijke voor de regio. Hij zal voortaan een team vormen met Koen Vleugels, die de operationele leiding van de Genkse vestiging in handen krijgt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.