Nieuws Limburg Genkse wasbak houdt scholen virusvrij

Genkse wasbak houdt scholen virusvrij

Genkse wasbak houdt scholen virusvrij

Als volgende week de scholen opnieuw de deuren openen, moeten er strikte coronaregels in acht worden genomen. Een hulpmiddel daarbij is een pop-up wastafel, die diverse leerlingen gelijktijdig en in alle veiligheid kunnen gebruiken om de handen te wassen. De Genkse start-up Containers for Youth, die eerder een model voor kampplaatsen had gemaakt, heeft nu 4 versies ontworpen die voor scholen geschikt zijn.

“De wastafels voor de jeugdbewegingen hebben de hele zomer lang hun nut bewezen”, zegt Pieter Lemmens van Containers for Youth. “De kinderen hebben er gretig gebruik van gemaakt om de hygiëne te respecteren. Met de versies voor scholen gaan we nu nog een stap verder in de productontwikkeling.”

“De vraag naar deze wastafels is heel groot. De orders kwamen al binnen nog voor de eerste toestellen geproduceerd waren. Die zijn intussen geleverd, zodat deze klanten alvast een streepje voor hebben om de veiligheid te bewaren vanaf 1 september.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.