Nieuws Limburg Genomineerde nr 2 – JCI AWARD 2015: Karlien De Turck van Kaasbrik NV

Genomineerde nr 2 – JCI AWARD 2015: Karlien De Turck van Kaasbrik NV

Genomineerde nr 2 – JCI AWARD 2015: Karlien De Turck van Kaasbrik NV

Kaasbrik is een bedrijf dat zich heeft toegespitst tot het raspen en verpakken van (half)harde kazen.  De onderneming voert deze handeling uit op 3 volledig geautomatiseerde lijnen. De producten komen terecht bij de groothandel, foodservice, industrie en grootdistributie voor pizza’s, sauzen en andere bereidingen.  Al in 1985 werd Kaasbrik opgericht en sinds 2004 is het bedrijf overgenomen door de familie De Turck.

Het bedrijf dat de laatste 10 jaar mocht rekenen op een sterke groei is dan ook erg rendementsgedreven.  Kaasbrik produceert momenteel 7.000 ton kaas per jaar en heeft 24 medewerkers aan de slag.  Alhoewel  België nog steeds de traditionele thuismarkt uitmaakt is ondertussen toch 60 procent van de productie bestemd voor uitvoer in, zowel Europa als daarbuiten. Vooral in het Midden en Verre-Oosten kan men de laatste tijd beschouwen als echte groeimarkten.

Karlien De Turck

Karlien De Turck startte 8 jaar geleden in het bedrijf en dit in een backoffice functie.  Ondertussen werkt ze al geruime tijd als mede-eigenaar mee in het management. Ze zette er haar schouders onder de optimalisatie van de administratie en het uitwerken van het volledige kwaliteits-en voedselveiligheidssysteem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.