Nieuws Limburg Geotec uit Bilzen sleept groot order in de wacht

Geotec uit Bilzen sleept groot order in de wacht

Geotec uit Bilzen sleept groot order in de wacht

Geotec, het multidisciplinair ontwerp- en adviesbureau uit Bilzen, gaat in opdracht van ING herwaarderingen van vastgoed uitvoeren. Een omvangrijk project voor het team van zaakvoerder Peter Gijsen, die al direct 2 extra mensen hiervoor heeft aangeworven.

peter-gijsenDe vastgoedprojecten waarvoor ING de financiering levert, moeten in het kader van de Europese bankenrichtlijn geherwaardeerd worden om na te gaan of de geleverde financiering voldoende gewaarborgd is door het onroerend goed. Geotec heeft na een intensieve onderhandeling deze opdracht binnengehaald.
 
“De impact ervan kunnen we nog niet precies inschatten” aldus Peter Gijsen. “Maar dat het hard gaat, staat nu al vast. Het contract is in november ondertekend en heeft al een onmiddellijke groei voor ons bedrijf veroorzaakt, uitgedrukt in twee extra krachten. Wij zijn fier dat we als lokale onderneming uit Bilzen deze opdracht voor Limburg, de Kempen en een gedeelte van Vlaams-Brabant in de wacht wisten te slepen.”
 
Geotec werd in 2000 opgericht en telt ondertussen 27 medewerkers. Het bureau is actief in de disciplines infra-ontwerp, topografie, ruimtelijke ordening en waarderingen van onroerend goed. Het bedrijf heeft ook een dochteronderneming, Geosted, in 2007 opgericht samen met Jean-Luc Schepmans.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.