Nieuws Limburg Gert Hellinx doet overname in Brussel

Gert Hellinx doet overname in Brussel

Gert Hellinx doet overname in Brussel

Hellinx Printing neemt Onelab Fine Art Printing in Brussel over. Hiermee breidt de Limburgse onderneming van Gert Hellinx het aanbod verder uit. OneLab Fine Art is immers gespecialiseerd in kwalitatieve afdrukken in kleine oplages en uitzonderlijke formaten, wat een mooie aanvulling is op de drukprocédés die Hellinx nu al toepast.

Bezieler achter OneLab is Danny Van der Elst. Als gelauwerd fotograaf in binnen- en buitenland was hij zelf op zoek naar mogelijkheden voor kwalitatieve prints die bovendien de tand des tijds doorstaan, in tegenstelling tot gewone afdrukken, die al snel vergelen. Die visie resulteerde in een hoogtechnologisch atelier in het Brusselse. Het toeval bracht Gert Hellinx en Danny Van der Elst samen. Ze zagen al snel de meerwaarde in van een doorgedreven samenwerking.

Processed with VSCOcam with kk2 presetBinnenkort zal de gespecialiseerde afdrukapparatuur van het Brusselse bedrijf in een verhuiswagen richting Limburg zitten en een plekje vinden in één van de vestigingen van Hellinx. Danny Van der Elst zal volgen, en bij Hellinx de productlijn rond fotografie verder uitbouwen. Bedoeling is om niet alleen af te drukken, maar ook gericht advies te geven aan de fotografen die een afdruk bestellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.