Nieuws Limburg Geweer op andere schouder: disco houdt beweging in de zaak

Geweer op andere schouder: disco houdt beweging in de zaak

Geweer op andere schouder: disco houdt beweging in de zaak

De sound of silence wordt vanuit Beringen luidkeels verstoord: Loco Kids Disco is een gloednieuw concept waarmee eventmanager en weddingplanner Joachim Truyers zijn platgevallen business omgooit.

Ondanks de massale steunbetuigingen aan de eventsector, blijft er voor de betrokken ondernemers geen keuze: failliet gaan of hun business over een andere boeg gooien. Die laatste keuze maakt ook Joachim Truyers uit Paal-Beringen, een startend ondernemer in de eventsector. “Innoveren en nieuwe activiteiten op poten zetten: dat is de opdracht”, zegt hij. “Uit diverse concepten en projecten die we bestudeerd hebben, is de Loco Kids Disco het eerste dat concreet wordt uitgevoerd.”

Samen met Starhead en Jessi Perez heeft hij een muzikaal animatieteam op de been gebracht dat kinderen optimaal kan vermaken. “Er zijn al heel wat acts die zich richten tot een publiek van kinderen”, aldus Truyers. “De benaderingen liggen echter heel ver uit elkaar. Aan de ene kant heb je de clowns die een glitterhoedje opzetten en een cd’tje afspelen, en aan de andere kant de professionele bands die langdurige liveshows brengen. Wij zitten daar helemaal tussenin: een interactieve show van topniveau die voor elke organisator betaalbaar blijft.”

Met Loco Kids Disco mikt Truyers op kinderfestivals, buitenspeeldagen, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, verjaardagsfeesten, jeugdkampen, lentefeesten en communies. “Alle bijeenkomsten waar kinderen zich willen uitleven, komen in aanmerking. En onder de huidige coronamaatregelen is het perfect mogelijk om nu al een beroep op ons te doen, aangezien kinderen zich mogen organiseren in bubbels van 50. Veiligheid staat voorop, maar dat sluit niet uit dat de kinderen eens stevig uit de bol mogen gaan!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.