Nieuws Limburg Gezocht: 175 telecomtechniekers

Gezocht: 175 telecomtechniekers

Gezocht: 175 telecomtechniekers

APK Group, het snelgroeiende internationale bedrijf van Paul Kerkhofs, is op zoek naar maar liefst 175 telecomtechniekers in heel België. De Overpeltse firma heeft grote contracten afgesloten om digitale televisie, internet en telefonie bij particulieren te gaan aansluiten.

APK Group telt nu al meer dan 1000 medewerkers in België, Nederland en Duitsland. Dat is zeker niet het eindpunt, want er worden permanent nieuwe collega’s gezocht. “Vooral in de telecom zullen er binnenkort heel wat mensen worden aangenomen”, zegt CEO Maarten Broens. “De telecommarkt blijft veranderen en wij blijven daarin natuurlijk niet achter. We moeten dan ook fors investeren in onze medewerkers. Zowel de bestaande als de nieuwe collega’s worden via opleidingen op de hoogte gehouden van veranderingen en nieuwe ontwikkelingen in de telecommarkt. Op deze manier we ook open voor mensen die gemotiveerd zijn, maar nog niet zoveel ervaring hebben. Naast motivatie is interesse in elektriciteit vereist.”

Kandidaten vinden op de website van APK alle informatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.