Nieuws Limburg Gezocht: 20 ondernemers voor fitheidsprogramma

Gezocht: 20 ondernemers voor fitheidsprogramma

Gezocht: 20 ondernemers voor fitheidsprogramma

Energy Lab, het Limburgse bedrijf dat sporters begeleidt naar betere prestaties, pakt uit met een stunt. In het kader van het ‘congrestival’ 42, dat in oktober plaatsvindt, zullen ze 20 ondernemer-eigenaars (en één journalist…) klaarstomen voor fysieke topprestaties.

Energy Lab uit Beringen behoort tot de Golazo-groep van Bob Verbeeck. De onderneming helpt mensen om meer en beter te bewegen. Het doel is iedereen te motiveren om er een gezonde levensstijl op na te houden. Als partner van het bijzondere netwerk- en kennisevenement 42, waar Energy Lab partner van is, zullen 20 deelnemers een intensief trainingsprogramma kunnen volgen. Na een screening wordt een individueel traject uitgestippeld dat nauwkeurig wordt opgevolgd. Het doel is een start-to-run van 5 km af te werken met Evy Gruyaert. Dat zal gebeuren op 19 of 20 oktober tijdens 42 in Valkenburg.

De 20 ondernemers-eigenaars worden geselecteerd uit de honderden ‘early bird’-registraties die het congrestival momenteel al ontvangen heeft. Kandidaten van deze groep kunnen zich melden via info@energylab.be. Made in Limburg zal ook van de partij zijn, en brengt verslag uit van de sportieve vorderingen die de deelnemende ondernemers maken…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.