Nieuws Limburg Gezocht: 40 productieprofielen voor productie profielen

Gezocht: 40 productieprofielen voor productie profielen

Gezocht: 40 productieprofielen voor productie profielen

Het Noord-Limburgse familiebedrijf Profel weet eventjes niet van welk hout (of aluminium) pijlen maken. Omdat mensen tijdens de coronacrisis hun vakantiegeld investeren in de eigen woning, draait de fabrikant van ramen, deuren en andere profielen op volle toeren en is er nood aan 40 extra manschappen.

Profel, het bedrijf van de familie Lauwers, zet de permanente groei verder. De Belgische marktleider in ramen en deuren heeft dringend nieuwe medewerkers nodig omdat de vraag sinds het uitbreken van de coronacrisis sterk is toegenomen. “Je merkt dat de bouwsector opnieuw aantrekt”, zegt Yves Smets, HR-manager bij Profel. “Het geld dat mensen hebben uitgespaard omdat ze niet met vakantie zijn kunnen gaan, spenderen ze nu aan de renovatie of uitbreiding van hun woning. Daar horen uiteraard ook nieuwe ramen en deuren bij, of andere producten die we in onze bedrijvengroep maken, zoals garagepoorten, rolluiken en verluchtingssystemen. De sterke stijging van de vraag, zorgt voor de noodzaak aan 40 nieuwe medewerkers op korte termijn.”

“We zoeken vooral naar operators (productiemedewerkers), maar ook voor ondersteunende diensten zoals logistiek, technisch tekenwerk of werkvoorbereiding komen we nog handen tekort”, aldus Yves Smets. “Ervaring mag, maar is niet noodzakelijk. Motivatie is wel heel belangrijk. We hebben mensen nodig die graag de handen uit de mouwen steken en tegelijk heel nauwkeurig kunnen werken. Vervolgens investeren wij als bedrijf in hun verdere ontwikkeling, met opleidingen en interne groeikansen. Ons bedrijf is zo veelzijdig dat iedereen zich kan specialiseren in taken die hem of haar sterk interesseren.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.