Nieuws Limburg Gezocht: communicatiebureau, aannemers en meer…

Gezocht: communicatiebureau, aannemers en meer…

Gezocht: communicatiebureau, aannemers en meer…

Communicatiebureaus mogen zich opmaken voor de aanbesteding van enkele stevige dossiers: zowel Toerisme Limburg als de afvalintercommunale Limburg.net schrijven een wedstrijd uit om respectievelijk het Limburgse toerisme en het efficiënt afvalbeheer te promoten. Het gaat in deze branche om grote budgetten.

Een aantal belangrijke bouwdossiers wachten eveneens op waardevolle kandidaten, zoals de nieuwbouw van een basisschool in Lummen en in Henis (Tongeren), een ontsluitingsweg in Bilzen, wegenaanleg in Heusden-Zolder, enzovoort.

Ook gezocht: een automaat voor levensmiddelen in het MS- en Revalidatiecentrum in Overpelt, een brandstoffenlevercier in Riemst, een architect in Hechtel-Eksel en één in Wellen (wel snel zijn), enzovoort…

Wij hebben de hele lijst van aanbestedingen nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Ga zeker regelmatig eens een kijkje nemen op deze link. Of surf via onze homepagina aan de rechterzijde naar het blokje ‘data’ en ga vervolgens naar de aanbestedingen. Veel succes!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.